LED Turn Signals

Discussion in 'Fiesta ST Exterior Upgrades' started by SICKESSS-ST, Jun 16, 2014.

  1. SICKESSS-ST

    SICKESSS-ST Member

    Hello all,

    I installed front, dual color LED turn signals this past weekend. The problem is that the colors are backwards, when the parking lights are on the amber LEDs come on and when I hit the turn signal the white LEDs come on. Has this happened to anyone else? Any ideas/suggestions?

    Thanks for the help!
     
  2. Register or Sign in

    Advertisement Sponsor

     
  3. WestcoastST

    WestcoastST Active Member

    Pull the LED and rotate it 180 degrees and put it back in. Should work now.
     
  4. SICKESSS-ST

    SICKESSS-ST Member


    I tried that, on both sides, same result.
     
  5. WestcoastST

    WestcoastST Active Member

  6. SICKESSS-ST

    SICKESSS-ST Member


    I read the thread and may be I'm just not seeing it, but it seems it only talks about the resistors, which I have but haven't installed. Am I missing something? The lights seems to work fine, it's just they flash the wrong color.
     
  7. WestcoastST

    WestcoastST Active Member

  8. SICKESSS-ST

    SICKESSS-ST Member

  9. D1JL

    D1JL Well-Known Member

    I thought I said that.


    Dave
     
  10. SICKESSS-ST

    SICKESSS-ST Member


    You did Dave! Now I just have to buy them.
     
  11. D1JL

    D1JL Well-Known Member

    No exchange?
    After all it was their fault.


    Dave
     
  12. SICKESSS-ST

    SICKESSS-ST Member


    I haven't gone back to the shop where my buddy bought them, I'll try them this weekend to see what they say.
     
  13. donkeybeater

    donkeybeater New Member

    do the switchbacks mentioned above need load resistors? Or is it plug and play?
     

Share This Page